Al. Callers: 069 228 2853 / Int.Callers: +1 416 569 4574

info@gjikondi-oliveoilfactory.com

Turizëm

Pushime

Ju mund të kaloni pushimet tuaja dhe në të njëjtën kohë të bleni vajin e ullirit GJIKONDI direkt nga fabrika,ndërsa juve jeni duke pushuar te B&B/Inn dhe Dhomat me Qera GJikondi.

Janë gjithsej 8 dhoma me ballkon të ndërtuara në katin e dytë mbi fabrikën e vajit, që ndodhet përgjatë rrugës nacionale Tiranë-Sarandë: 4 nga këto dhoma janë me shikim nga deti dhe 4 me shikim nga mali. Në ambientin e fabrikës gjendet edhe një parking i madh. Dhomat janë me kushte të mrekullueshme dhe shumë të pastra, secila prej tyre për 4-veta akomodim dhe me banjë dhe dush më vete, nga të cilat 4 janë të kompletuara me gushinë.

Të gjitha dhomat janë të pajisura me frigorifer, TV, kondicioner, krevata më dyshekë ortopedikë dhe çarçafë të bardhë.

Për të tilla akomodime të interesuarit nga Shqipëria, ju lutemi telefononi tek: (0)69 228 2853 (Viber dhe WhatsApp) ose (0)69 793 9174. Ndërsa turistat e huaj mund të kontaktojnë nëpërmjet celularit tek: +1 416 569 4574 dhe/ose e-mailit info@gjikondi-oliveoilfactory.com.

Guida në Fabrikë

A do të donit të dinit si prodhohet vaji i ullirit?

Ne do të ishim të kënaqur të organizonim guida për turistët e huaj ose palë të tjera të interesuara, në kohën e prodhimit por edhe gjatë gjithë vitit, nga e Hëna deri të Premten.
Për të organizuar guida të tilla, duhet të ishit të paktën 10 persona.
Juve gjithashtu mund të blinit vajin e ullirit Gjikondi të ambalazhuar sipas kërkesave tuaja, në shishe qelqi apo teneqe, ndërsa vizitonit fabrikën.

Për të organizuar guida të tilla ju lutemi kontaktoni nëpërmjet celularit te +1 416 569 4574 dhe/ose email-it te info@gjikondi-oliveoilfactory.com