Al. Callers: +355 (0)69-228 2853 and +355 (0) 464 9700

info@gjikondi-oliveoilfactory.com

Kontakte

kontakt banner


GJIKONDI & KOMPANI
Ndodhet në Qeparo-Vlorë në brigjet e detit Jon, në Rivierën Shqiptare, përgjate rrugës nacionale Tiranë-Sarandë

www.gjikondi-oliveoilfactory.com
Cell: +355 (0)69 228 2853 ose +355 (0) 69 464 9700
Info@gjikondi-oliveoilfactory.com

Për klientët e vajit brenda vendit dhe për dhomat turistike kontakto Niko në Cel: (0)69 228 2853 ose email te info@gjikondi-oliveoilfactory.com, dhe/ose telefono Lefteria në Cel: (0)69 793 9174

harta